Prisexempel

Undersökning: 995kr*

Akut- eller kompletterande undersökning: 600kr*

Hygienistbehandling: 1375-1455kr   

Sjukdoms- eller smärtbehandling, mindre omfattande: 580kr*

Fyllning av en yta på kindtand: 1050kr   

Tandblekning (över- och underkäke): 4200kr*

Tanduttagning (enkel) en tand: 1555kr

Rotfyllning, 1 kanal: 3995kr

Bettskena, hård akryl: 4500kr

Helkeramisk krona (tillverkad av svenskt tandtekniskt labb): 7200-7800kr

Snarkskena, duoblock: 8450kr

* samma pris som Folktandvården Skåne

Övrigt om priser

Vi bedriver allmäntandvård och gör allt ifrån enkla undersökningar till avancerade implantatbehandlingar. Hur mycket en lagning kostar beror på lagningens storlek, placering i munnen och svårighetsgrad. Samma gäller för exempelvis kronor, broar, implantat, tanduttagningar och rotbehandlingar. Vi kommer vid undersökningen berätta för dig hur det ser ut, lyssna på på dina behov och önskemål och ge information om vad fortsatt behandling kommer att kosta. 

Barn har gratis tandvård till och med året de fyller 23år. Alla har möjlighet att få tandreglering men för att den ska vara kostnadsfri gäller speciella regler. Först måste en allmän undersökning göras och först då kan vi se om tandreglering skulle vara indicerad.

Praktiken är ansluten till Försäkringskassans tandvårdsstöd. Detta innebär att du hos oss kan utnyttja ditt ATB/STB - Allmänna- eller Särskilda tandvårdsbidrag på 300-1200 kr/år. Hur mycket du får beror på ålder och eventuella sjukdomar som kan påverka din tandhälsa. På större behandlingar får du ta del av högkostnadsskyddet, vilket kan uppgå till betydande belopp. Hur mycket du kan få i ersättning kommer du att se på ditt kostnadsförslag. Pensionärer har ingen extra rabatt utan omfattas som alla över 24 år av Försäkringskassans högkostnadsskydd. 

Vi är stolta över det vi gör och lämnar därför garantier på många av våra behandlingar.

Hos oss kan du inte teckna tandvårdsförsäkring, men vi erbjuder delbetalning via www.fortusfinance.com på vissa arbeten.