"Jag och min hustru har varit patienter hos först Per Lindström allt sedan denne övertog praktiken från tandläkare Sederowsky och nu hos hans dotter Lisa. Ett sålunda snart 40-årigt förhållande som talar sitt tydliga språk. Vi har alltid blivit väl bemötta och behandlade och i akuta fall har de alltid varit beredda på att ställa upp. Att de utförda arbetena alltid motsvarat våra förväntningar behöver väl inte sägas. Med andra ord är det oss en glädje att få rekommendera tandläkarna Lindström med personal".

- Christer och Lena Bronning

Personal

Tandläkare Lindström Rempe, tandläkare Helsingborg, estetisk tandvård, tandvårdsrädsla Tandläkare Lisa Lindström Rempe

Tandläkare Lisa Lindström Rempe

Lisa är legitimerad tandläkare sedan 2010. Hon tog sin tandläkarexamen vid Karolinska Institutet i Stockholm tillsammans med Frida Enckell. Efter examen arbetade Lisa vidare i Stockholm fram till 2018 då hon flyttade ner med sin familj för att överta praktiken efter sin far Per Lindström. Lisa har arbetat både på Folktandvården, privat mottagning och som lärare på tandläkarhögskolan i Stockholm. Hon är allmäntandläkare och gör all typ av tandvård inklusive implantat och Invisalign. Lisa har fortlöpande vidareutbildat sig inom olika områden inom tandvården. Extra stort intresse ligger på uppbyggnad av skadade och förlorade tänder och estetisk tandvård.

lisa@lindstromrempe.se

Tandläkare Frida Enckell, tandläkare Helsingborg, tandvårdsrädsla Tandläkare Frida Enckell

Tandläkare Frida Enckell

Frida tog sin tandläkarexamen vid Karolinska Institutet i Stockholm 2010 tillsammans med Lisa Lindström Rempe. Hon har tidigare arbetat på Folktandvården i Uppsala och Helsingborg och hon utför all typ av tandvård. Frida har kontinuerligt vidareutbildat sig och har en bred kompetens inom både barn- och vuxentandvård. Hon har länge arbetat med tandvårdsrädda patienter och strävar alltid efter att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen.

frida@enckell.nu

Tandläkare Per Lindström

Tandläkare Per Lindström

Är legitimerad tandläkare sedan 1981. Tog sin tandläkarexamen vid Tandläkarhögskolan i Malmö. Per har jobbat på Folktandvården i Norrköping och Göteborg och startade sedan denna privata tandläkarpraktik 1985. Per har stor erfarenhet av all typ av tandvård från barntandvård till implantat, dokumenterat genom ett otal kurser genom åren och av praktisk erfarenhet. Det sitter i händerna.

Per arbetar med patienter i huvudsak måndag- och onsdag eftermiddagar. 

per@lindstromrempe.se

Tandhygienist Sanda Jevdjenic

Tandhygienist Sanda Jevdjenic

Sanda blev klar tandhygienist 2006 och har sedan dess arbetat här i Skåne, senast på Folktandvården Helsingborg C. Sanda är inte rädd för att hugga i och tar sig an allt från vanliga undersökningar till svåra tandlossningsfall. Vet du inte hur du ska hålla rent kring dina tänder och tandkött så lär Sanda dig det, det är hon en fena på. Dessutom är hon trevlig, glad och en duktig padelspelare. Sanda började hos oss i september 2022 efter att tandhygienist Åsa Nilsson gått i pension.

Tandsköterska Marianne Andersson

Tandsköterska Marianne Andersson

Marianne är tandsköterska hos oss sedan januari 2020. Hon tog över efter Catharina Palerbro som arbetat på praktiken i många år och som nu gått i pension. Marianne har varit tandsköterska sedan 80-talet och har under dessa år hunnit med att arbeta på flera kliniker i Helsingborg, Göteborg och Uddevalla. Marianne är glad, trygg, kompetent och full av energi. Hon har gått flera vidareutbildningar, är van att arbeta delegerat och kan därför göra t.ex. lagningar, ta avtryck, lägga bedövning, göra provisoriska kronor mm.

Tandsköterska Karin Sjödahl

Karin Sjödahl arbetar med tandläkare Frida Enckell. Karin är en erfaren tandsköterska som arbetat på Folktandvården i flera år innan hon började hos oss på Stortorget 11. Varm, trygg och lugn, en fantastisk sköterska som man vill hålla i handen när det stormar. Precis som Marianne är Karin också van att arbeta delegerat. Hon och Frida tar hand om sina patienten på bästa sätt.

 

Tandsköterska Yvonne Kronholm och Ingrid Zellbi

Vad hade vi gjort utan våra underbara pensionerade tandsköterskor Yvonne och Ingrid?! De ställer upp i vått och torrt och hoppar in när någon är sjuk eller behöver ta ledigt. Så mycket kompetens och erfarenhet dessa två besitter är helt otroligt. Tack för att ni hjälper oss och tar hand om våra patienter så fint.