Personal

Tandläkare Per Lindström

Är legitimerad tandläkare sedan 1981. Tog sin tandläkarexamen vid Tandläkarhögskolan i Malmö. Per har jobbat på Folktandvården i Norrköping och Göteborg. Startade sedan denna privata tandläkarpraktik 1985. Per har stor erfarenhet av all typ av tandvård från barntandvård till implantat, dokumenterat genom ett otal kurser genom åren och av praktisk erfarenhet. Det sitter i händerna.

Per arbetar med patienter i huvudsak måndag- och onsdag eftermiddagar. 

per@lindstromrempe.se

Tandläkare Lisa Lindström Rempe

Är legitimerad tandläkare sedan 2010. Tog sin tandläkarexamen vid Karolinska Institutet i Stockholm. Lisa har arbetat både på Folktandvården och privat samt som lärare på tandläkarhögskolan i Stockholm. Hon är allmäntandläkare och gör all typ av tandvård på både barn och vuxna. Lisa har, precis som Per, fortlöpande vidareutbildat sig inom olika områden inom tandvården. Extra stort intresse ligger på uppbyggnad av skadade och förlorade tänder och estetisk tandvård.

Lisa arbetar måndag-fredag. Lisa är ny ägare av Tandläkare Lindström Rempe sedan februari 2020.

lisa@lindstromrempe.se

Tandsköterska Marianne Andersson

Marianne är ny tandsköterska hos oss sedan januari 2020. Hon tog över efter Catharina Palerbro som arbetat på praktiken i många år och som nu gått i pension. Marianne har varit tandsköterska sedan 80-talet och har under dessa år hunnit med att arbeta på flera kliniker i Helsingborg, Göteborg och Uddevalla. Marianne är glad, trygg, kompetent och full av energi. Hon har gått flera vidareutbildningar, är van att arbeta delegerat och kan därför göra t.ex. lagningar, ta avtryck, lägga bedövning, göra provisoriska kronor mm.

Tandhygienist Åsa Nilsson

Fr.o.m. mars 2020 kommer tandhygienist Åsa Nilsson att börja arbeta halvtid hos oss efter tandhygienist Birgitta Skugge som nu gått i pension. Åsa är tandhygienist sedan många år och brinner för att förbättra patienters munhälsa. Halvtid arbetar Åsa som illustratör. Åsa är en varm, glad, noggrann, kreativ och inlyssnande person som vi vet kommer ta hand om våra patienter på bästa sätt. Välkommen Åsa!